Ermelo, 3 oktober 2015 


Het Rabo Talentenplan is het talentherkennings- en ontwikkelingsprogramma van de KNHS waar talentvolle paardensporters in de disciplines dressuur, springen, eventing en para-dressuur worden ondersteund in hun ontwikkeling tot topsporter.

Ieder jaar worden circa 200 ruiters tijdens trainingen en bijeenkomsten begeleid door de KNHS bondscoaches, trainers uit het KNHS Trainersplatform en andere experts. Het samenbrengen van toppers en talentvolle ruiters is een van de belangrijkste principes. Het Rabo Talentenplan bestaat uit drie niveaus: Internationaal Talent, Nationaal Talent en Nationale Belofte.

 

 

3 juni waren de regioselecties in Wezep. Met Holiday werd ze geselecteerd en mocht ze terugkomen tijdens de landelijke selectiedag op 2 september in Ermelo. Helaas raakte Holiday tijdens de Gelderse Kampioenschappen in augustus geblesseerd. Maar gelukkig mocht ze met Eastern meedoen en begin oktober kwam het verlossende mailtje. Bobbi is opgenomen in het Rabo Talentenplan. 

 

Foto rechts:
Bij het Rabo Talentenplan krijg Bobbi les van
 Hester Klompmaker.

Filmpje rechts:
Compilatie van de selectiedagen.

Disclaimer 
 

       
MJ WORKS ©

Jury beoordeling Protocol

Naam: Bobbi Hulsenbeck
Geboortedatum: 17-4-2001
Paard / pony: Eastern
Klasse Z pony

 

Rabo Talentendag 2015
Je hebt een mooie houding, goede balans en een goed plan in het parcours.
Je pony springt fijn en is voorzichtig.
Probeer voldoende grondtempo aan te houden zodat je pony makkelijker kan springen.
Laat hem niet te dicht lopen.
Probeer dressuurmatig veel te schakelen in de galop zodat je dit in het parcours ook kan gebruiken en je pony iets meer plek kunt geven aan de sprong.
Probeer meer vanuit je onderbeen door te komen in de afzet, ook in combinaties moet je je pony voldoende ondersteuning geven vanuit je onderbeen.
Houd je pony goed aan je buitenbeen in de wendingen.

Bobbi samen met Hester Klompmaker
Startlijst Rabo Talendag 2015