Ermelo, 12 mei 2016


 

Vanaf september 2016 start het nieuwe seizoen van het Rabo Talentenplan. In 2015 was Bobbi hier ook voor geslecteerd en vandaag is bekend geworden dat Bobbi het komend seizoen weer geslecteerd is!

 

Het Rabo Talentenplan is het talentherkennings- en ontwikkelingsprogramma van de KNHS waar talentvolle paardensporters in de disciplines dressuur, springen, eventing en para-dressuur worden ondersteund in hun ontwikkeling tot topsporter.

Ieder jaar worden circa 200 ruiters tijdens trainingen en bijeenkomsten begeleid door de KNHS bondscoaches, trainers uit het KNHS Trainersplatform en andere experts. Het samenbrengen van toppers en talentvolle ruiters is een van de belangrijkste principes. Het Rabo Talentenplan bestaat uit drie niveaus: Internationaal Talent, Nationaal Talent en Nationale Belofte

 

 

 

 


 


 

Disclaimer 
 

       
MJ WORKS ©

Jury beoordeling Protocol

Naam: Bobbi Hulsenbeck
Geboortedatum: 17-4-2001
Paard / pony: Eastern
Klasse Z pony

 

Rabo Talentendag Terugkomdag 5 april 2016
Probeer er op te letten dat wanneer je naar een combinatie rijdt of een lijn in rijdt je naar de eerste sprong kijkt.
Je basis tempo is aan de hoge kant, wanneer je een sprong aanrijdt houdt je het tempo hetzelfde, let er op dat je je pony niet overrijdt.

Opmerkingen trainingen van Hester Klompmaker

Je hebt veel progressie gemaakt, wil graag leren en bent bewust met het rijden bezig.

Dressuurmatig heb jij je pony al beter voor elkaar en dit komt je in het parcours ten goede. Je rijdt met meer ritme. Ook weet je steeds beter een plan te maken, ook in het parcours kun je dat plan nu goed volgen.

 

Houd meer ritme in de wendingen, pony actief aan het been houden. Voor de sprong de pony gesloten houden tussen hand en been en blijven ondersteunen. In de afzet je hand niet naar voren duwen maar juist achter je pony blijven en je pony voor je houden. Ondersteuning geven in de afzet met been en hand. In de combinaties proberen niet te te snel in te komen maar juist iets plaats geven zodat je er voorwaarts uit kunt rijden. Ook in de combinatie niet ‘duwen’ met je zit maar met je been duidelijker doorkomen en verbinding houden aan de voorkant.

 

Dressuurmatig de pony iets strenger over de rug rijden, daarbij in balans houden. Tijdens schakelwerk  met ritme de pony groter later galopperen, daarbij voorwaarts aan elkaar houden zonder dat het te gehaast wordt. Je hebt hierin veel vooruitgang geboekt.

Protocol Rabotalentenplan