Film van de finale van de Hartog

Opglabeek (B) 17 november 2016

 

Vrachtwagen ingeladen en op weg naar Belgie. Voor de eerste keer naar het buitenland. S'middags om 4 uur was de vetcheck. 

Dan gaat een dierenarts bekijken of je pony gezond genoeg is om te rijden de komende 3 dagen. Hij bekijkt het paspoort of de inentingen allemaal in orde is en als dat goed is begint de wedstrijd. Voor Bobbi was dit vrijdagochtend om 8 uur. Dus vroeg eruit om eten te geven want de pony kan natuurlijk niet met een volle maag springen.

Het was een parcours direct op tijd maar helaas liep Holiday er een balk af. De hele dag door zijn er verschillende rubrieken van verschillende hoogtes.  De deelnemers zijn niet ouder dan 25. 

Bobbi rijdt met Holiday over hindernissen van 1.15 m en er deden ongeveer 60 deelnemers mee.

 

De volgende dag begon de rubriek om 4 uur. Een 2fasen speciaal. De eerste helft van het parcours is op fouten en de 2e helft op fouten en op tijd. Dit ging geheel volgens plan en Bobbi eindigde op de 11e plaats. Hiernaast het parcours waarin ze 11e werd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De laatste dag begon de rubriek weer om 8 uur. Dit was een parcours weer direct op tijd. En weer bleven Bobbi en Holiday foutloos wat nu een 16e plek opleverde. Al met al een topweekend.

Disclaimer 
 

       
MJ WORKS ©