Mijn naam is Bobbi Hulsenbeck, ben geboren op 17 april 2001 in Leusden en zit in de 4e klas Havo op het Vathorst College in Amersfoort. 

Omdat mijn broer op trampolinespringen zat en wel 12 uur trainde in de week, was het vanzelfsprekend dat ik ook ging trampolinespringen. Maar toen ik 11 jaar was nam ik de beslissing om daarmee te stoppen; ik wilde ik heel graag paardrijden.

Mijn opa en oma hadden minipony’s en dus ook stallen. Zij waren zo lief (of zo gek !) om direct voor mij een C-pony te kopen. Pippa Watina was 16 jaar en een heuse professor. Zij heeft mij heel veel geleerd. Daarna kwam er een D-pony: Brinckhoff’s Holiday en die bracht mij in 1 jaar tijd naar het Z. Wout v.d. Brink geloofde in mij en ik mocht Eastern voor hem rijden. Eastern heb ik tot het ZZ gereden en 3 oktober hebben we Eastern naar een nieuw baasje gebracht.

Sinds augustus 2015 heb ik  een , nu 6-jarige, nieuwe  pony op stal: Rex, die breng ik momenteel uit in de klasse Z.
Twee jaar geleden ben ik geselecteerd voor het HTC, Hippisch Talenten Centrum. Daar heb ik 2 jaar ingezeten. Hier kreeg ik les van Egbert van Roekel.  Dat is nu, naast de trainer van het Rabotalentenplan, nog steeds mijn trainer.


Sinds september 2015 ben ik als Nationale Belofte opgenomen in het Rabo Talentenplan.

Het Rabo Talentenplan is het talentherkenning- en ontwikkelingsprogramma van de KNHS waar talentvolle paardensporters in de disciplines dressuur, springen, eventing en para-dressuur ondersteund worden in hun ontwikkeling tot topsporter. Ieder jaar worden circa 200 ruiters tijdens trainingen en bijeenkomsten begeleid door de KNHS bondscoaches, trainers uit het  KNHS Trainersplatform en andere experts. Het samenbrengen van toppers en talentvolle ruiters is een van de belangrijkste principes. Het Rabo Talentenplan bestaat uit drie niveaus: Internationaal Talent, Nationaal Talent en Nationale Belofte. Bij het Rabo Talentenplan krijg ik les van Hester Klompmaker.

Op wedstrijden zorg ik er altijd voor dat ik en mijn pony’s er tiptop uitzien. 
Ik behandel de pony’s altijd met respect en zoek de fout altijd bij mezelf. Ik rijd met mijn pony's heel Nederland door zodat ik mij tijdens wedstrijden kan meten met de concurrenten in het hele land.

Mijn grootste droom is om bij de beste springamazones van Nederland te horen. En daar heb ik heel veel voor over!

Mijn grootste successen:

 

Winnaar Indoor Raboconcours Delft 2016

 

2e Outdoor Gelderland 2015

Kampioen Indoor Wierden 2014

Kringkampioen Outdoor 2014

Kringkampioen Indoor 2014

Kringkampioen Outdoor 2013

Kringkampioen Indoor 2013

5e op NK 2013

 

Disclaimer 
 

       
MJ WORKS ©